Harmeling.com

Het Spikeriders on tour initiatief is onstaan uit de behoefte 'iets positiefs' te doen en bij te dragen aan de kankerbestrijding in het jaar dat Rault 45 wordt, de leeftijd die zijn vader Louis heeft mogen bereiken.

In de zoektocht naar een passende invulling hebben diverse alternatieven de revue gepasseerd; wat belangrijk voor ons is dat Uw maar zoals U kunt zien ook onze donatie terecht komt bij het doel dat we hebben: onderzoek naar therapie op maat. De Daniel Den Hoed is daarbij voor ons een mooie Rotterdamse connectie.

Wat gaan we doen?

Rault en Hobe gaan de laatste week van Juni 2016 op de racefiets en met rugzak alle provincies van Nederland af. We vertrekken uit Spijkenisse en rijden met de klok mee in 7 dagen zo ruim 1300 km. De laatste dag, 25 Juni 2016, rijden we de Erasmus MC tourtocht in Rotterdam. Rowan (dan 13 jaar! ) rijdt met ons de laatste etappe van 80km.

Onze actie op de Daniel Den Hoed site

Wij rijden voor ons team Spikeriders on tour.nl met als doel het bijdragen van 4500 euro.

Rault heeft een persoonlijke pagina 'Rault fietst voor Spikeriders' en Hobe heeft de pagina 'Steun mijn fietsmaatje'. De individuele doelen zijn uiteraard niet zo relevant; we willen onze teambijdrage behalen.

Wilt U meer informatie of op de hoogte blijven, mail rault@harmeling.com

Bij voorbaat hartelijk dank !

Rault, Hobe en achterban!